Mr Bingo

Illustrator

Instagram | Facebook |

Mr Bingo's session

Årets Transformer


Se session her

Bio

Mr. Bingo blev født i 1979. Der var ikke meget at lave i Kent, hvor han voksede op, og i 1980 begyndte han at tegne. Mr. Bingo bliver kaldt Mr. Bingo, fordi han vandt €41 i Galla Bingoet, da han var 19 år gammel og lige siden da, har han haft stor succes.
I 2011 startede han projektet ”Hate Mail” på Twitter, hvor fremmede betalte ham for, at tegne og sende offensive postkort til et navn og adresse, efter deres valg. De blev udsolgt indenfor få dage, og siden da har han lavet projektet 12 gange, hvor postkortene, hver gang, er blevet udsolgt indenfor få minutter. I 2012 publicerede Penguin Books en kollektion med postkortene kaldt ”Hate Mail”.

Ligesom meget andet af hans arbejde, så startede projektet ”Hate Mail” som en ide, i en brandert, og siden hen udviklede sig og blev udstillet i gallerier og omtalt af verdenspressen. I sommeren 2015 stod han i spidsen for at kick starte en kampagne, som skulle fundraise en kunstbog med hans ”Hate Mail” illustrationer. Kampagnen blev lanceret i en rap video, som Mr. Bingo selv har skrevet og indspillet. Kampagnen var sat til at vare 28 dage, men fundingen var indtjent indenfor 9 timer.

0

Din varekurv