Session

The Monocular – Dansk optik med global vision

11.05-11.25

The Monocular er et globalt jagt community, som er på en spændende rejse og mission om at blive en global medievirksomhed med fokus på nicher med et stort potentiale. Virksomheden er på under to år gået fra idé til at være en markant global spiller i sin niche, som er et 290 milliarder kroners marked årligt, i Europa og USA alene. Kundelisten er imponerende og indeholder nogle af de største globale jagt- og outdoor brands, som Swarovski Optik, Blaser, Garmin, Sauer, Yeti Coolers, Sitka mfl.

Fra dag ét har the Monocular været globalt orienteret, og set store muligheder i at samle og udvikle en fragmenteret, lukket og digitalt underprioriteret jagtindustri. Deres marketing produkt til virksomheder er 100% content baseret og gjort skalerbart via data drevet distribution af indhold.

 

The Monocular er en case som inspirerer os ved at være en content-baseret forretningsmodel, som viser hvor langt vi kan tage dansk produceret indhold og content marketing.

Jacob Boll

Founder & CEO
The Monocular

LinkedIn |

Jacob Boll er direktør og stifter af The Monocular. Han har på under to år drevet The Monocular fra idéstadiet til at være en international nichemedie-virksomhed med kunder verden over. Han hjælper til dagligt jagt- og outdoorvirksomheder med branded content og distribution. Han har en fortid som Publishing Director i AOL, hvor han har arbejdet med brands' video strategi og distribution. Han har i denne sammenhæng arbejdet med aktiveringen af flere af de mest prisvindende online videokampagner globalt.

0

Din varekurv