Session

Spurgt – Mangfoldighed som business case

15.30-15.45

Indholdsproduktion er blevet demokratiseret med nettets mange muligheder. Det har afsløret en stor mængde uudnyttet talent både på og bagved skærmene – og et marked. Samtidig betegnes generation Z som den mest mangfoldige generation til dato. Mangfoldighed er i alt ubemærkethed blevet en nøgle til at skabe innovativt indhold, som appellerer til flere end det sædvanlige publikum.

Med udgangspunkt i BørneTelefonens YouTube-kanal ‘Spurgt’ deler Marie Valentin i denne Short Talk sine indsigter i, hvordan man arbejder med mangfoldighed som en absolut nødvendighed, når man vil nå de unge Z’ere: nutidens og fremtidens medieforbrugere.

Marie Valentin Beck

Diversity Consultant
Børns Vilkår

LinkedIn |

Marie Valentin Beck har mange års erfaring med strategisk mangfoldighed inden for politik, medier og kommunikation, og er nu mangfoldighedskonsulent i Børns Vilkår. Her arbejder hun med målgruppeudvikling og digital udvikling – to områder der går hånd i hånd. Hun er uddannet i sociologi og kommunikation, og bruger sin viden om køn, minoriteter og mangfoldighed til at skabe innovative løsninger der udvider brugergruppen.

 

Børns Vilkår arbejder for at stoppe svigt af børn i Danmark, og er en af de vigtigste aktører  området. Hvert år taler Børns Vilkår med mere end 50.000 børn på BørneTelefonen og mere end 800.000 besøg årligt børnetelefonen.dk. Børns Vilkår gør sig umage med at være til stede, hvor børnene er. Derfor har Børns Vilkår netop produceret og lanceret kanalen Spurgt på YouTube, som er en helt ny og tidssvarende rådgivningskanal til børn. 

0

Din varekurv