Session

Adapt or Die – What Can Content Companies Learn from Amazon?

13.25-13.45

De drastisk ændrede medievaner hos seerne har skabt en enorm mulighed for nye content platforme, som i højere grad kan tilpasse sig, hvor de traditionelle platforme har store problemer med at løse opgaven – at forblive relevante for sit publikum (eller forblive relevante for sin intenderede målgruppe).

 

Denne session vil udfordre ’If we build it they will come’-filosofien, som har hersket i mange år, og give konkret inspiration til, hvordan du kan bruge data og indsigter til at ramme din målgruppe.

Simon Kvist

Global Publisher Director
Audience Project

LinkedIn |

Simon er uddannet indenfor internationale medier og global indholdsdistribution med udgangspunkt i programmeringsplatformen.   I øjeblikket arbejder han for den digitale data og målevirksomhed Audience Projekt, hvor han er specialiseret i målgruppen til digitale kampagne-sider. Simon er desuden specialiseret i at analysere de skiftende forbrugervaner. Med udgangspunkt i sine kompetencer og erfaringer, vil Simon præsentere hans perspektiver på hvordan et nyt medie kan udnytte data til at forblive relevant for dets brugere.

0

Din varekurv