Session

Da Plan Danmark blev hot på Snap’en

15.25-15.30

Plan Danmark har fået en unik position blandt de helt unge piger. På få minutter gik de fra 0 til 11.700 følgere på Snapchat. De fik en ambassadør i målgruppen, som tog dem i hånden og skabte en bevægelse i et ukendt territorium. Denne Short Talk fokuserer på rejsen fra at være uprøvet i arbejdet med en influencer og de mange learnings Plan havde på vejen til at forblive relevante for næste generation. En succes for både influencer og brand

Marie Hecht

Corporate Manager / Fundraising & Communication Teamleader
Plan International Danmark

LinkedIn |

Marie Hecht er specialiseret i marketing med fokus på strategier og partnerskaber. Efter næsten to årtier i musikbranchen som Head of International Promotion for Sony Music, og dernæst Repertoire Chef hos ArtPeople, bruger hun nu sine kompetencer i NGO branchen.   I udviklingsorganisationen Plan Danmark har hun ansvar for virksomhedssamarbejder samt fundraising og kommunikation. Hendes fokus er, på at skabe opmærksomhed omkring Plans projekter. Hendes store kendskab til arbejdet med talenter, medier og meget forskellige målgrupper bruger hun i sit arbejde med at oplyse om Plans arbejde med børn og unges rettigheder.

Emilie Jensen

Communications Officer
Plan International Danmark

LinkedIn |

Emilie er uddannet designteknolog og journalist med speciale i digital journalistik og nye medier. Hun har tidligere arbejdet som journalist på Ritzaus Bureau og Newspaq.   Før Plan arbejdede Emilie som webjournalist på DR Ligetil, som har et særligt fokus på tekstopbygning og formidling af nyheder på et klart og letlæseligt sprog.   I udviklingsorganisationen Plan Danmark arbejder hun i kommunikationsafdelingen og arbejder især med tekstproduktion, digitale nyheder og retentionstrategi.   Emilie er desuden kvinde for at have taget initiativ til Plans Snapchat og var med influencer Kristine Sloth i Kenya i foråret 2017.

0

Din varekurv