Session

Bye bye Web-Tv – Hello Online Video

11.35-12.00

Kan det lade sig gøre at transformere de ældste og største mediekoncerner i Skandinavien eller tilhører fremtiden de unge og digitalt fødte medievirksomheder? Hvis man kigger på Schibsted, så genvindes troen på at netop de mest etablerede medie brands har en unik mulighed i den digitale transformation.

Skandinaviens største mediekoncern Schibsted ejer en række dagblade og Marketplaces fordelt over mere end 22 lande. De er en af de gamle giganter, som siden 1996 har eksperimenteret med online video som dengang blev kaldt web tv. I denne session vil to nøglepersoner fra Schibsted, Niclas Bergstrøm, Product Manager Video og Lotta Folcker, Chef for Aftonbladet TV, vise os udfordringerne ved at transformere traditionelle medier og de metoder de bruger for at sikre deres succes.

Lotta Folcker

Head of Aftonbladet TV
Aftonbladet TV

Lotta Folcker har mange års erfaringer fra tv-branchen. Hun gik fra at være chef for Sveriges største TV-program ’Nyhetsmorgon’ på TV4 til at udvikle og drive en række TV satsninger på Sveriges største avis ’Aftonbladet’, som ejes af Schibsted. Aftonbladet TV har en ledende online position i Sverige. Strategien er at holde og udvikle den ledende nyhedsposition for online video, og samtidig skabe video, der driver nye digitale indtægter. Som chef for Aftonbladet TV er Lotta Folcker både ansvarlig for udvikling af indhold og forretningen bag.

Niclas Bergstrøm

Product Manager Video Schibsted Product and Technology
schibsted.com

LinkedIn |

Niclas Bergström er video og tech entusiasten som er ansvarlig for produktudvikling indenfor video i Shibsted Media Group.   Niclas store passion er udviklingen af bæredygtige forretningsmodeller som aldrig går på kompromis med brugeroplevelsen. Han har været projektleder på udviklingen af Schibsteds overordnede strategi for videobaserede forretningsmodeller.

0

Din varekurv