CPH Transform

CPH Transform er en konference, der fokuserer på de spørgsmål, som de fleste virksomheder og organisationer stiller sig i dag. Hvordan ser fremtidens digitale fortællinger ud, hvad er deres formål, hvem producerer dem, og hvordan finansieres de?

CPH Transform vender tilbage d. 17 januar 2019.

CPH Transform er et samlingssted, hvor vi sætter spot på digitalt indhold både i og uden for Danmark. Som deltager bliver man præsenteret for fremtidens nye digitale og visuelle fortælleformater og forretningsmodeller.

Konferencen har ét fokuseret og kurateret spor, så alle deltagerne får samme oplevelse og dermed fælles fundament og inspiration til samtale. Vi lover til gengæld, at det indhold, vi præsenterer, vil være relevant og grundigt tilrettelagt.   

Drevet af den digitale udvikling og dens potentiale, præsenteres deltagerne på CPH Transform for de mest innovative og interessante cases fra ind- og udland. Denne konference er for alle, som har lyst til at omfavne den digitale transformation. 

CPH Transform forener og inspirerer på tværs af brancher og skaber de synergier, som vil forme fremtidens medievirksomheder og kommer med konkrete bud på, hvordan ens virksomhed og produkter forbliver relevante i den digitale tidsalder. Tag et kig ind i fremtiden, udvid dit netværk og realisér nye muligheder.

Udvalgte citater fra deltagere til CPH Tranform #17:

”Styrken ved arrangementet var udvalget, tempoet, begejstringen, faginfusionen og alle de små øjenåbnere undervejs”

”Alt i alt har I givet mig den bedste konference oplevelse jeg har fået indenfor landets grænser i de sidste små 15 år”

”Gentag succesen næste år. Formlen var genial!  Hold fast i det, I har fundet opskriften på et fagligt gingershot!”

0

Din varekurv